در بحبوحه شیوع آنفولانزای پرندگان در ایالات متحده، شیر خام ممکن است خطرناک تر باشد. کارشناسان هشدار می دهند که به محصولات لبنی پاستوریزه پایبند باشید


در پی شیوع آنفولانزای پرندگان در گاوهای شیری در ایالات متحده، مقامات فدرال در کانادا و ایالات متحده در حال آزمایش شیر فروخته شده در فروشگاه ها هستند تا از عملکرد پاستوریزاسیون و سایر اقدامات ایمنی غذایی مطمئن شوند.

گاوهای آلوده به H5N1 در ایالات متحده شیری تولید کردند که به طور غیرعادی غلیظ و مایل به زرد بود. از آن زمان، اولین شیوع شناخته شده این شکل از H5N1 در گاوهای شیری در چندین ایالت ایالات متحده تایید شده است.

پس از اینکه دانشمندان آمریکایی تکه‌هایی از ویروس را در یکی از پنج نمونه شیر فرآوری شده یافتند، مقامات دو طرف مرز کنترل‌هایی را بر روی شیر فروخته شده در قفسه‌های فروشگاه‌ها برای اطمینان از عاری بودن از ویروس اعمال کردند.

تحقیقات اولیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده نشان می دهد که پاستوریزه کردن H5N1 را خنثی می کند حتی زمانی که قطعاتی از ویروس در شیر وجود داشته باشد.

هیچ موردی در گاوهای کانادایی گزارش نشده است. آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا معتقد است که شیر و فرآورده های شیر تجاری برای مصرف بی خطر هستند، عمدتاً به این دلیل که تمام شیرهای فروخته شده و استفاده شده در اکثر پنیرها در کانادا پاستوریزه است.

در اینجا برخی از اقدامات انجام شده برای دور نگه داشتن باکتری ها و ویروس هایی که باعث بیماری هایی مانند آنفولانزای پرندگان می شوند از محصولات لبنی در کانادا ارائه شده است.

تماشا | آزمایش پیشرفته عرضه شیر در کانادا:

CFIA به دلیل نگرانی های مربوط به آنفولانزای پرندگان، ذخایر شیر بیشتری را بازرسی می کند

کارشناسان بیماری های عفونی می گویند تصمیم آژانس ایمنی غذای کانادا برای تشدید بازرسی از ذخایر شیر، حرکت درستی است زیرا ایالات متحده با شیوع آنفولانزای پرندگان در گاوهای شیری مقابله می کند، زیرا لایه ای از ایمنی را بر شیر پاستوریزه اضافه می کند. در فروشگاه ها فروخته می شود.

چگونه پاستوریزاسیون در برابر میکروب هایی مانند آنفولانزای پرندگان محافظت می کند؟

پاستوریزه کردن فرآیند گرم کردن غذا برای از بین بردن میکروب هایی مانند باکتری ها، ویروس ها و کپک ها است.

کیت وارینر، استاد ایمنی مواد غذایی در گروه علوم غذایی دانشگاه گولف، گفت: «پاستوریزه کردن شیر در کنار بهداشت و شستن دست، بهترین و مؤثرترین مداخله ایمنی مواد غذایی در تاریخ بوده است.

وارینر گفت محصولات لبنی در دمای 72 درجه سانتیگراد به مدت 15 ثانیه پاستوریزه می شوند. از لحاظ تاریخی، از این دما و زمان برای کاهش یک پاتوژن باکتریایی مقاوم در برابر حرارت در شیر به نام استفاده می شد کوکسیلا بورنتیکه باعث می شود تب کیوبیماری شبیه آنفولانزا

امروزه پاتوژن هایی مانند E. coli O157:H7 در محصولات لبنی هستند که منجر به شیوع بیماری می شوند. اما وارینر گفت که چنین شیوع هایی در کانادا کمتر از ایالات متحده است، جایی که برخی از ایالت ها اجازه فروش شیر خام را می دهند.

در استرالیا، پسر جوانی فوت کرد در سال 2014 پس از اینکه والدینش به او شیر غیرپاستوریزه (خام) دادند تا بنوشد، با این باور که برای او خوب است. این پسر دچار سندرم همولیتیک-اورمیک شد، عارضه باکتری هایی مانند اشریشیا کلی که وارد خون و کلیه ها می شود.

وارینر به مورد استرالیا اشاره کرد تا نشان دهد چرا کانادا به پاستوریزاسیون اجباری ادامه می دهد.

پس از جمع آوری شیر از چندین مزرعه و تحویل به لبنیات، دانشمندان آزمایشات تحلیلی را برای ایمنی و کیفیت انجام می دهند، در حالی که غذاسازها خامه را می ریزند و محصولات را پاستوریزه می کنند.

در کانادا، کشاورزان می توانند شیر خام گاوهای خود را بنوشند، اما اجازه ندارند آن را به دیگران بفروشند. بود چالش های قانونی آره دستور.

آیا شیر خام بی خطر است؟

بررسی ها در کانادا و ایالات متحده نشان می دهد که حدود سه درصد از مردم شیر خام می نوشند که به آن شیر غیر پاستوریزه نیز می گویند.

مقامات بهداشتی در کانادا، ایالات متحده و سایر کشورها می گویند که شیر خام توصیه نمی شود. سازمان بهداشت جهانی گفت که این امر به ویژه در مکان هایی که شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع رخ داده است، صادق است.

مصرف شیر غیر پاستوریزه با افزایش خطر ابتلا به بیماری های جدی، به ویژه برای کودکان و جمعیت های نقص ایمنی مانند زنان باردار و سالمندان مرتبط است.

یک خریدار از کنار نمایشگاهی از شیر و محصولات لبنی در فروشگاه تارگت در شهر نیویورک عبور می کند.
یک خریدار از کنار نمایشگاهی از شیر و محصولات لبنی در فروشگاه تارگت در منهتن در سال 2020 عبور می کند. در بسیاری از ایالت های آمریکا، فروش شیر خام قانونی است. (برندان مک درمید/رویترز)

توصیه های دیرینه برای مصرف شیر پاستوریزه یا آب پز و فرآورده های شیر و شستن دست ها پس از دست زدن به محصولات خام برای محافظت از مصرف کنندگان در برابر انواع میکروب های بیماری زا، که پاتوژن نیز نامیده می شوند، در نظر گرفته شده است.

شیر غیر پاستوریزه حاوی باکتری هایی مانند اشریشیا کلی، لیستریا، کمپیلوباکتر و سل گاوی است که می تواند باعث بیماری های بسیار جدی از تب، استفراغ و اسهال گرفته تا نارسایی کلیه، سقط جنین و مرگ شود.

بهداشت کانادا ساخته شده است پاستوریزه کردن شیر اجباری است در سال 1991، به این معنی که دامداران نمی توانند شیر غیر پاستوریزه را بفروشند. پنیر ساخته شده از شیر خام وجود دارد.

در بسیاری از ایالات آمریکا و کشورهای اروپایی، فروش شیر خام مجاز است.

چه غذاهای دیگری شامل شیر خام است؟

وارینر گفت: پنیر شیر خام معمولاً فیلتر یا پاستوریزه نمی شود.

پنیرهای تهیه شده از شیر خام یا غیر پاستوریزه شامل انواع نرم و نیمه نرم مانند بری، کاممبر و پنیرهای رگ آبی. پنیرسازها از شیر خام استفاده می کنند زیرا به محصولاتشان بافت و طعم می دهد.

زنی گاو شیرده خود را در نمایشگاه ایالتی آیووا در 8 آگوست 2019 راه می‌اندازد.
زنی گاو شیری خود را در نمایشگاه ایالتی آیووا در سال 2019 راه می‌اندازد. پس از جمع‌آوری شیر از چندین مزرعه و آوردن آن به لبنیات، دانشمندان آزمایش‌های تحلیلی برای ایمنی و کیفیت انجام می‌دهند. (الکس ادلمن/ خبرگزاری فرانسه/ گتی ایماژ)

کانادا از “قانون 60 روز” برای کاهش خطر پنیر شیر خام استفاده می کند.

وارینر گفت قانون 60 روز در دهه 1940 بر اساس مشاهده پزشک از شیوع تیفوس ایجاد شد. یک منبع رایج پنیر بود. کسانی که بیمار شده بودند به یاد می آورند که کمتر از 60 روز پنیر خورده بودند، در حالی که آنهایی که پنیر کهنه خوردند احساس خوبی داشتند.

بهداشت کانادا توصیه می کند که کودکان، افراد مسن و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف از خوردن پنیر تهیه شده از شیر خام یا غیر پاستوریزه، به ویژه نرم و نیمه نرم خودداری کنند.

چه تدابیر امنیتی دیگری وجود دارد؟

دامپزشک معز ثنا، رئیس بخش استانداردها و توصیه های علمی تغذیه سازمان بهداشت جهانی، در یک وبینار این هفته به خبرنگاران گفت که برخی از اقدامات بهداشتی خوب نیز به محافظت از شیر کمک می کند:

صنعا گفت که هدف به حداقل رساندن میزان ویروس ها یا سایر عوامل بیماری زا در شیر خام است.

صنعا گفت: «از سطح مزرعه، می توانید موانع مختلفی ایجاد کنید. “شما در طول تخمیر دما، گرمای احتمالی، اسید لاکتیک دارید. ما باید به همه این موانع فکر کنیم.”

دیدگاهتان را بنویسید

xxxpornfilm xxx 18 kiran pakistan real mother xxx sexkurzfilme yujzz com Finland Chudai Sax Com Vido pornzoq rujizz bfxxxhindi.net