این داستان بخشی از نظر دوم CBC Health است، تجزیه و تحلیل هفتگی اخبار سلامت و علوم پزشکی که صبح شنبه برای مشترکان ایمیل می شود. اگر هنوز ثبت نام نکرده اید، می توانید این کار را از طریق انجام دهید با کلیک کردن اینجا.
یک نوع خطرناک ویروس آنفولانزای پرندگان شناسایی شده است در ریه ها یک گاو شیری در ایالات متحده که هیچ علامتی نداشت. ذرات ویروسی که در فرآوری شده، پاستوریزه شیر. نمایش توالی های ژنتیکی تغییرات واضح در این سویه H5N1 که به سرعت در حال گسترش در دام های آمریکایی است.
این تنها بخش کوچکی از پیشرفتهای سریع این هفته بود زیرا شیوع بیسابقه H5N1 در گاوهای شیری ایالات متحده همچنان در حال گسترش بود.
دانشمندان در حال حاضر هشدار می دهند که این شکل از آنفولانزای پرندگان احتمالاً در بین گاوها گسترده تر است و بیش از آنچه گزارش های رسمی نشان می دهد در گردش بوده است. و در حالی که مقامات ایالات متحده آزمایشات را تشدید می کنند – همه اینها در تلاش برای جلوگیری از جابجایی گاوهای بیمار از یک ایالت به ایالت دیگر – دیگران می گویند که ما در حال حاضر چندین قدم از شیوع بیماری عقب هستیم که می تواند تهدیدی جدی برای سلامت انسان باشد. .
مایکل واروبی، محققی از بریتانیا که اکنون رئیس دپارتمان اکولوژی و زیستشناسی تکاملی در دانشگاه آریزونا است، گفت که این عفونتهای گاو ممکن است ماهها زیر رادار ما پرواز کرده باشند و فرصتهای ثابتی را برای وقوع آن فراهم کنند. این ویروس سازگاری هایی پیدا می کند که می تواند منجر به آنفولانزای همه گیر شود.
من فکر می کنم از بسیاری جهات این بزرگترین خبر در حال حاضر در جهان است.
ردیابی ریشه شیوع
پس از اینکه USDA بیش از 230 توالی ژنتیکی از شیوع رو به رشد H5N1 در کشور را یکشنبه گذشته منتشر کرد، اسپارو در میان دانشمندانی بود که برای تجزیه و تحلیل مجموعه داده های پیچیده تلاش می کرد.
توالیها از گاو – در بحبوحه شیوعی که بیش از دوجین گله را در 9 ایالت ایالات متحده تحت تأثیر قرار داده است – اما چندین گونه از پرندگان، گربهها، اسکانکها و راکونها را نیز تحت تأثیر قرار داده است.
او گفت که ممکن است پرندگان محلی ویروس را به مزارع محلی در ایالت های مختلف منتقل کنند که همه آنها از نظر ژنتیکی یک خط مشابه را منتشر می کنند. اما اسپارو معتقد است که به احتمال زیاد شیوع گاو منشأ واحدی دارد.
در مصاحبه ای با CBC News، او درخت تکاملی H5N1 را با شاخه ای جداگانه از توالی های مربوط به گاو ترسیم کرد. اسپارو اضافه کرد که همه این توالی ها دارای جهش های یکسان هستند.
او گفت: «این ویژگی یک پرش واحد است، این ریشه این شیوع است.
و آن پرش احتمالا زودتر از آن اتفاق افتاده است اولین عفونت شناخته شده گاو در پایان ماه مارس گزارش شد.
اسپارو گفت که یک معرفی واحد میتوانست در اوایل نوامبر یا دسامبر اتفاق بیفتد، با دودمان مشخص H5N1 که سپس برای ماهها بهطور غیرقابل شناسایی منتشر شد. این اطلاعات جزئیات گمشده از انبار داده های اصلی ایالات متحده – از جمله مکان و تاریخ دقیق گاو – را اضافه کرد که اطلاع دقیق را دشوار می کرد.
اسپارو افزود: توالیهای گاو همچنین حاوی «حداقل دو جهش مختلف» هستند که خطر ابتلا و انتقال ویروس آنفولانزا به انسان را افزایش میدهند.
ما فقط بیشتر و بیشتر تولید می کنیم [opportunities] برای اینکه تکامل به چیزی برسد که بتواند به انسان منتقل شود و به طور بالقوه بخش قابل توجهی از آنها را بکشد.»
اکتشافات لبنیات
دقیقاً مشخص نیست که ویروس چگونه در بین گاوها پخش می شود، اگرچه چندین دانشمند به CBC News گفتند که تماس نزدیک بین گاوهایی که به داخل ایالت منتقل می شوند یا تجهیزات شیردوشی آلوده امکان پذیر است.
«اگر گاوها واقعاً آنجا باشند [infection] میشل ویل، پژوهشگر ارشد در مرکز ژنومیک پاتوژن و دپارتمان میکروبیولوژی و ایمونولوژی دانشگاه ملبورن، میگوید.
“تعدادی از ایالت های آلوده این را نشان داده اند [avian flu] در گلههای لبنی که اخیراً گاوهایی از تگزاس دریافت کردهاند شناسایی شد – بنابراین حمل و نقل گاو احتمالاً در گسترش آن نقش داشته است.
آنجلا راسموسن، ویروس شناس از سازمان واکسن و بیماری های عفونی دانشگاه ساسکاچوان، افزود: در این مرحله، هنوز مشخص نیست که چگونه ویروس “انتقال” را در جمعیت گاو حفظ می کند.
همچنین این احتمال وجود دارد که ویروس حتی زمانی که گاوها هیچ علامتی از خود نشان ندهند – که تاکنون خفیف بوده است، از جمله اشتهای ضعیف و کاهش تولید شیر – منتقل می شود – چندین دانشمند موافق بودند.
این هفته، مقامات از کشف مضاعف H5N1 در ریه های یک گاو بدون علامت در کارولینای شمالی و همچنین ذرات ویروسی در شیر پاستوریزه خبر دادند که نشان می دهد گاوهای آلوده تقریباً وارد زنجیره تامین غذا شده اند.
محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نیز گفتند آنها اخیراً کار اکتشافی مستقل خود را انجام دادند و 150 محصول لبنی تجاری را از کارخانه های لبنی در 10 ایالت جمع آوری کردند. این تیم تکههایی از RNA ویروسی را در نزدیک به 60 نمونه پیدا کردند – تقریباً 40 درصد از محصولات، که همگی در قفسههای فروشگاه موجود هستند.
راسموسن تاکید کرد که تشخیص RNA ویروسی در شیر لزوماً به این معنا نیست که می تواند باعث بیماری در انسان شود، تا زمانی که این ویروس تکه هایی از ویروس باشد و چیزی عفونی نباشد. لبنیات نیز عبور می کند پاستوریزاسیونیک فرآیند گرمایشی که برای از بین بردن پاتوژن های مختلف طراحی شده است.
اما در بیانیه ای به روز شده در روز پنجشنبه، سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) گفت که هنوز آزمایش های بیشتری برای تعیین اینکه آیا یک پاتوژن دست نخورده وجود دارد و عفونی باقی می ماند، مورد نیاز است، که به تعیین اینکه آیا خطر بیماری مرتبط با استفاده از این دارو وجود دارد یا خیر، کمک می کند. تولید – محصول.
FDA اضافه کرد که مطالعات روی خرده فروشان شیر تاکنون نتایجی را نشان نداده است که ارزیابی آن را مبنی بر ایمن بودن عرضه شیر تجاری ایالات متحده تغییر دهد.
راسموسن گفت که نگرانکنندهتر این است که این تحولات نشان میدهد که شیوع گاو “بسیار بزرگتر از آن چیزی است که در ابتدا تصور میشد.”
نحوه خرید بلیط لاتاری
برای درک بهتر میزان انتشار H5N1 در بین گاوها، افزایش آزمایش گاوهای شیری اکنون یکی از جنبه های کلیدی واکنش ایالات متحده است.
وزیر کشاورزی تام ویلساک این هفته به خبرنگاران گفت که ایالات متحده نیاز دارد که گاوهای شیری که برای تجارت بین ایالت ها حرکت می کنند برای آنفولانزای پرندگان آزمایش شوند. همه آزمایشگاهها و ایالتها باید نتایج آزمایش مثبت را برای هر نوع آنفلوانزا گزارش دهند.
هم مقامات و هم دانشمندان نگران تأثیر بالقوه آن بر سلامت حیوانات و زنجیره تأمین مواد غذایی و همچنین احتمال نزدیک شدن این ویروس به یک تهدید همه گیر برای انسان ها هستند. اگرچه عفونتهای گزارششده گاو جدی نبوده است، دانشمندان هشدار میدهند که ممکن است سازگاری را ترویج کنند که میتواند آلودگی بیشتر پستانداران را آسانتر کند.
از سال 2022، تنها دو مورد عفونت انسانی در ایالات متحده گزارش شده است که آخرین مورد مربوط به شیوع اخیر در گاو است. هر دو بی مزه بودند. اما موارد پراکنده ای از بیماری های انسانی مرتبط با تماس با حیوانات آلوده در طول شیوع های قبلی در سراسر جهان رخ داده است که بسیاری از آنها باعث علائم شدید، ذات الریه شدید یا حتی مرگ می شوند.
بر اساس داده های موجود تا به امروز در مورد موارد انسانی، مرگ و میر ناشی از این شکل از آنفولانزای پرندگان است تخمین زده می شود که 52 درصد باشداگرچه دانشمندان می گویند به احتمال زیاد موارد خفیف تری وجود دارد که جایگزین داده ها شده و آنها را منحرف می کند.
وروبی هشدار داد: علیرغم اینکه روزانه گاوهای زیادی به این بیماری مبتلا می شوند و با کارگران مزرعه در تماس هستند، تعداد مبتلایان انسانی رو به افزایش است. “این مانند خرید بیشتر و بیشتر بلیط های بخت آزمایی در قرعه کشی است: “آیا واقعاً یک ویروس همه گیر جدید می تواند ایجاد شود؟”
پزشکان بیماری های عفونی در کانادا به دقت مناطقی را که دام ها، حیات وحش و انسان ها از آنجا عبور می کنند نظارت می کنند.
مقامات آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا هنوز به یک سری سؤالات CBC News پاسخ نداده اند، اما به صورت آنلاین گفتند که آنها این نوع آنفولانزای پرندگان را در گاوهای کانادایی پیدا نکرده اند، بنابراین در حال حاضر شیر خام یا پاستوریزه را آزمایش نمی کنند.
“[Highly pathogenic avian influenza] این یک موضوع ایمنی مواد غذایی نیست، زیرا پاستوریزاسیون باکتری ها و ویروس های مضر را از بین می برد.”
دکتر سمیرا مبارک، پزشک بالینی در مؤسسه تحقیقاتی Sunnybrook و دانشگاه تورنتو، به دنبال علائمی است که نشان دهد ویروس در انتقال بین پستانداران، از جمله انسان، ماهرتر می شود.
مبارکه گفت: از دیدگاه ویروس، هر چه انتقال بیشتر باشد، فرصت بیشتری برای سازگاری وجود دارد. “این یک دلیل برای نگرانی است.”
موبارکا گفت که هرگونه تغییر در انتقال در بین پستانداران نیز نشان دهنده بهبود توانایی انتقال به انسان است، به همین دلیل بسیار مهم است که بفهمیم آیا افرادی که در تماس نزدیک با گاو یا حیات وحش هستند در معرض خطر بیشتری هستند یا خیر.
او گفت که حتی اگر این ویروس H5N1 افراد بیشتری را مبتلا نکند، این ویروس قبلاً سلامت حیوانات را به شدت تحت تأثیر قرار داده است و می تواند بر قیمت مواد غذایی، امنیت غذایی و معیشت تأثیر بگذارد.
راسموسن موافقت کرد و گفت اگر انتقال انسان به انسان آغاز شود، عواقب آن می تواند وخیم باشد.
او گفت: «این امر تأثیر مخربی بر سلامت انسان و حیوانات، اقتصاد و عرضه مواد غذایی خواهد داشت. “این بدترین سناریو خواهد بود.”