مقامات آمریکایی می گویند شیر پاستوریزه حاوی آثاری از آنفولانزای پرندگان H5N1 است


سازمان غذا و داروی ایالات متحده گزارش می دهد که آزمایش نمونه هایی از شیر پاستوریزه برای ردپای ویروس آنفولانزای پرندگان که گاوهای شیری را آلوده کرده بود، مثبت بوده است.

این آژانس تاکید کرد که این ماده غیرفعال است و این یافته ها “نماینده یک ویروس واقعی نیست که ممکن است برای مصرف کنندگان خطر ایجاد کند.” مقامات افزودند که آنها در حال بررسی این موضوع هستند.

FDA روز سه شنبه در بیانیه ای گفت: “تا به امروز، ما چیزی ندیده ایم که ارزیابی ما را مبنی بر ایمن بودن عرضه تجاری شیر تغییر دهد.”

این اعلامیه نزدیک به یک ماه پس از شناسایی ویروس آنفولانزای پرندگان، که میلیون‌ها پرنده وحشی و پرورشی را در سال‌های اخیر بیمار کرده است، در حداقل هشت ایالت در گاوهای شیری شناسایی شد. وزارت کشاورزی (USDA) می گوید تا به امروز 33 گله تحت تأثیر قرار گرفته اند.

مقامات FDA نگفتند چه تعداد نمونه را آزمایش کرده اند یا از کجا به دست آمده اند. مقامات گفتند که این آژانس شیر را در طول فرآوری و از فروشگاه های مواد غذایی ارزیابی می کند. نتایج آزمایش‌های اضافی در «چند روز یا چند هفته آینده» انتظار می‌رود.

تماشا | آنفولانزای مرغی در بین گاوها در ایالات متحده شیوع یافته است:

آنفولانزای مرغی در بین گاوها در حال گسترش است. آیا مردم در خطر هستند؟ | در مورد این

آنفولانزای پرندگان یا آنفولانزای پرندگان H5N1 برای اولین بار در حدود 12 گله گاو شیری در سراسر ایالات متحده شناسایی شد. در این مورد، Lauren Bird تهیه کننده به بررسی این موضوع می پردازد که چرا دانشمندان و مقامات بهداشت عمومی در مورد انتقال بین گونه ها نگران هستند و اینکه آیا افرادی که منتقل نمی شوند اکنون در معرض خطر بیشتری هستند یا خیر.

لی آن جاکئوس، میکروبیولوژیست غذایی و ویروس شناس ممتاز در ایالت کارولینای شمالی گفت: آزمایش واکنش زنجیره ای پلیمراز آزمایشگاهی (PCR) که توسط FDA استفاده شد، ماده ژنتیکی ویروس را حتی پس از کشتن ویروس زنده با پاستوریزاسیون یا عملیات حرارتی شناسایی کرد. دانشگاه.

جیکوس گفت: “تا به امروز هیچ مدرکی مبنی بر اینکه این یک ویروس عفونی است وجود ندارد و FDA آن را تحت نظر دارد.”

مقامات FDA و USDA قبلاً گفته بودند که شیر گاوهای آسیب دیده وارد منابع تجاری نمی شود. قرار است شیر ​​حیوانات بیمار حذف و از بین برود. مقررات فدرال ایجاب می کند که شیری که وارد تجارت بین ایالتی می شود پاستوریزه شود.

این آژانس گفت که آزمایشات برای یک ویروس زنده ادامه دارد

مقامات FDA می گویند از آنجایی که تشخیص ویروس آنفلوانزای پرندگان، معروف به نوع A H5N1، در گاوهای شیری جدید است و وضعیت در حال تغییر است، هیچ مطالعه ای در مورد اثرات پاستوریزه کردن بر این ویروس کامل نشده است. اما تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که پاستوریزاسیون به احتمال زیاد ویروس‌های حساس به حرارت مانند H5N1 را غیرفعال می‌کند.

این آژانس گفت که در حال ارزیابی شیر حیوانات مبتلا، در سیستم فرآوری و قفسه‌ها است. او گفت که در حال نهایی کردن یک نمونه بزرگتر و نماینده ملی برای درک میزان یافته ها است.

FDA گفت که در حال ارزیابی بیشتر هر گونه نتیجه مثبت با استفاده از آزمایش های تلقیح تخم مرغ است که آن را استاندارد طلایی برای تعیین ویروس زنده می نامد.

مت هریک، سخنگوی انجمن بین المللی لبنیات، گفت که مقررات زمان پاستوریزاسیون و دما، ایمنی عرضه شیر تجاری در ایالات متحده را تضمین می کند. او در ایمیلی نوشت: بقایای ویروس «تاثیری بر سلامت انسان ندارند».

دانشمندان در ماه مارس و پس از هفته ها گزارش هایی مبنی بر اینکه گاوهای تگزاس از یک بیماری مرموز رنج می برند، وجود ویروس H5N1 را در گاوهای شیری تایید کردند. گاوها بی حال بودند و تولید شیر را به شدت کاهش داده بودند. کارشناسان می گویند اگرچه ویروس H5N1 برای طیور تجاری کشنده است، اما به نظر می رسد اکثر گاوهای آلوده ظرف دو هفته بهبود می یابند.

تا به امروز، دو نفر در ایالات متحده به آنفولانزای پرندگان مبتلا شده اند. یک کارگر لبنی در تگزاس که در تماس نزدیک با یک گاو آلوده بود، اخیراً دچار عفونت خفیف چشمی شده و بهبود یافته است. در سال 2022، یک زندانی در یک برنامه کاری آن را هنگام کشتن پرندگان آلوده در یک کارخانه مرغداری در کلرادو برداشت. تنها علامت او خستگی بود و بهبود یافت.


بخش سلامت و علم آسوشیتدپرس از گروه رسانه ای علم و آموزش موسسه پزشکی هاوارد هیوز حمایت می شود. AP تنها مسئول تمام محتوا است.

دیدگاهتان را بنویسید