آیا می خواهید از غذاهای فوق فرآوری شده اجتناب کنید؟ بیشتر بپزید، غذاهای کامل را انتخاب کنید


دوز347:46:40غذاهای فوق فرآوری شده چگونه بر سلامت من تأثیر می گذارد؟

ساندرا الیا به خوبی می داند که غذاهای فوق فرآوری شده چقدر بر رژیم غذایی کانادایی ها غالب است.

الیا به عنوان یک معتاد به مواد غذایی، سال ها تلاش کرد تا مصرف غذاهای سرخ شده فوق فرآوری شده حاوی شکر و آرد تصفیه شده را کنترل کند.

او تنها نیست؛ کانادایی ها گرفتن طبق یک مطالعه در سال 2017 که توسط Heart & Stroke انجام شد، تقریباً نیمی از کالری دریافتی آنها از غذاهای فوق فرآوری شده تأمین می شود.

الیا اکنون از همه حمایت می‌کند که رژیمی داشته باشند که شامل غذاهای کامل و تازه باشد، نه غذاهای بسیار فرآوری شده در کارخانه.

ساندرا الیا برای دوربین لبخند می زند.
ساندرا الیا یک مشاور تغذیه ساکن تورنتو، رئیس هیئت مدیره و مدیر حمایت و آموزش بیمار در سازمان غیرانتفاعی Obesity Matters است. او همچنین خود را یک معتاد به غذا توصیف کرد. (میشل کوانس)

الیا که همچنین رئیس هیئت مدیره و مدیر حمایت از بیمار و آموزش در سازمان غیرانتفاعی Obesity Matters است، گفت: “ما به طور قطع می دانیم که وقتی رژیم غذایی غربی ما در سراسر جهان گسترش می یابد، همه بیماری های مزمن ما را با خود همراه می کند.”

کارشناسان توافق دارند که غذاهای فوق فرآوری شده فقط برای سلامت جسمی مضر نیستند، بلکه با افزایش سلامت روان منفی از جمله افسردگی و اضطراب نیز مرتبط هستند.

غذاهای فوق فرآوری شده چیست؟

به گفته مهندس غذا، حامد وطنها، انسان ها از زمانی که شکار و جمع آوری را به عنوان ابزار اصلی ما برای به دست آوردن غذا متوقف کردیم، غذا را فرآوری می کنند.

ما یاد گرفتیم که می توانیم غذا را پردازش کنیم، می توانیم [store] غذا [longer]ما می توانیم تغییراتی در غذای خود ایجاد کنیم تا آن را خوشمزه تر کنیم.”

مطابق با سیستم جدید طبقه بندی مواد غذایی – که توسط محققان دانشگاه سائوپائولو در برزیل در سال 2009 ساخته شد – نان تازه پخته شده، پنیر تازه، آجیل شور و بیکن فرآوری شده در نظر گرفته می شوند زیرا حاوی نمک، شکر و چربی اضافه شده برای حفظ یا خوش طعم کردن آنها هستند.

Nova غذاها را بر اساس نحوه فرآوری شده طبقه بندی می کند، از فرآوری نشده یا طبیعی تا فوق فرآوری شده.

حامد وطنها با کت و شلوار آبی تیره و کراوات به دوربین لبخند می زند.
حامد وطنها مهندس غذا و مدیر عامل شرکت Scipertech مستقر در مونترال است. (ارسال شده توسط حامد وطنخ)

ترشی و تخمیر نیز روشهای رایج فرآوری مواد غذایی هستند.

به گفته ژان کلود مبارک، دانشیار تغذیه در دانشگاه مونترال، غذاهای فوق فرآوری شده اصلاحی اساسی از مواد طبیعی و کامل هستند.

مبارک Heart and Stroke را نوشت، مطالعه‌ای که به نحوه مصرف غذاهای فوق‌العاده فرآوری‌شده در کانادا و تأثیر آن بر رژیم غذایی کانادایی پرداخت و سیاست‌هایی را برای کاهش اتکای مردم به آن‌ها ارائه کرد.

او در مصاحبه ای با دکتر برایان گلدمن، مجری برنامه گفت: غذاهای فوق فرآوری شده ترکیباتی از مواد و افزودنی های صنعتی هستند که برای ایجاد یک محصول مصرفی با دقت انتخاب می شوند. دوز.

آنها قند، نمک و چربی زیادی دارند، اما رنگ، طعم دهنده و انواع مواد افزودنی نیز برای جذابیت آنها دارند.»

تماشا | کارشناسان بهداشت ادعاهای “سالم تر” Beyond Meat را به چالش می کشند:

کارشناسان بهداشت ادعاهای “سالم تر” Beyond Meat را رد می کنند.

متخصصان تغذیه می گویند هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد برگرهای گیاهی فرآوری شده برتر از گوشت هستند.

طبق سیستم نوا، دسته غذاهای فوق فرآوری شده شامل اکثر فست فودها و همچنین ماکارونی و پنیر فوری، چوب شور طعم دار، نوشابه های گازدار و شکلات تخته ای می شود.

حتی برخی از مارک های غلات صبحانه، آب میوه ها و ماست ها فوق فرآوری شده در نظر گرفته می شوند.

محققانی مانند مبارک استدلال می‌کنند که تولیدکنندگان مواد غذایی امروزی به شدت در حال پردازش مواد تشکیل دهنده برای تشویق افزایش مصرف غذا هستند – نه فقط برای تازه‌تر نگه داشتن غذا.

او می گوید: به همین دلیل شکر و نمک زیاد می گذارند و به همین دلیل از طعم ها و رنگ ها استفاده می کنند.

“طبیعت غذا را برای هدف زندگی می سازد، و من فکر می کنم [the food] صنعت تنها با هدف فروش و کسب سود، فرآوری فوق العاده انجام می دهد.”

الیا می گوید که می داند غذاهای فوق فرآوری شده چقدر می تواند وسوسه انگیز باشد.

کلم بروکلی، سالمون، مارچوبه – من می توانم تعداد زیادی از آنها را بخورم، اما با غذاهای فوق فرآوری شده فقط میل به خوردن بیشتر می شود، بسیار شبیه اعتیاد به الکل.

مانند هر غذای دیگری، غذاهای فوق فرآوری شده حاوی مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. با این حال، چالش کارشناسان این است که آنها اغلب پس از پردازش اضافه می شوند و در غیر این صورت در این محصولات وجود ندارند.

مبارک گفت: “شما می توانید مواد معدنی و ویتامین های اضافی را در غلات صبحانه که مملو از قند هستند، پیدا کنید.”

همبستگی با سلامت جسمی و روانی منفی

مطالعات نشان می دهد که بین مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و مشکلات سلامتی مانند چاقی، دیابت نوع 2 و بیماری قلبی.

مبارک گفت: «به طور کلی، می‌توانم بگویم که هر چه مواد غذایی فوق فرآوری شده بیشتر مصرف شود، افراد سالم کمتری دارند.

همچنین بین غذاهای فوق فرآوری شده و این قبیل مسائل مربوط به سلامت روان همبستگی وجود دارد افسردگی و بی قراری.

با این حال، او اذعان می‌کند که این پیوند به تحقیقات بیشتری نیاز دارد، زیرا علت آن هنوز مشخص نیست – یعنی اینکه آیا پرخوری باعث افسردگی در افراد می‌شود یا اینکه خود غذا باعث افسردگی می‌شود.

الیا می‌گوید که برای مقابله با آسیب‌های روحی، به‌ویژه در زمان‌های مشکلات سلامت روان، به غذاهای فوق‌فرآوری‌شده تکیه می‌کرد.

“چیزی که من در آن زمان متوجه نشدم این بود [that] این غذاهای فوق‌العاده فرآوری‌شده مخزن سلامت روان من را می‌سازد.» او گفت: «من با این غذاها بسیار احساس افسردگی و اضطراب می‌کنم.

مبارک گفت: «ما می دانیم که وقتی افراد افسرده هستند، تمایل به خوردن غذاهای حاوی قند زیاد دارند زیرا واقعاً بر خلق و خوی آنها تأثیر می گذارد.

او گفت: «روشن است که مردم … هر از گاهی کنترل این محصولات را از دست می دهند.

وی گفت: افرادی که در خانه هستند باید حواسشان باشد که در مواقع استرس یا اضطراب چه غذایی می خورند.

آیا می توان به طور کامل از غذاهای فوق فرآوری شده اجتناب کرد؟

به نوبه خود، Vatanha اذعان می کند که فرآوری فوق العاده “برخی از اجزای تغذیه ای غذاها را تخریب می کند”، اما در مورد اینکه همه غذاهای فرآوری شده ناسالم هستند هشدار می دهد.

وطنها با اشاره به پاستوریزه شدن شیر که میکروارگانیسم های مضر شیر خام ارگانیک را از بین می برد، گفت: محصولات غذایی فرآوری شده تضمین کننده سلامت عمومی هستند.

علاوه بر این، او می‌گوید، این امکان را برای مصرف غذاهای متنوع‌تر از جمله میوه‌ها و سبزیجات از سایر نقاط جهان فراهم کرد که در محیطی مانند کانادا در دسترس نیستند.

مبارک اذعان دارد که اجتناب از غذاهای فوق فرآوری شده برای برخی افراد دشوار است و افزایش قیمت ها می تواند تهیه برخی مواد تازه مانند گوشت را دشوار کند.

تماشا | نکته قابل تامل: غذاهای فوق فرآوری شده:

غذای فکری: غذاهای فوق فرآوری شده

50 درصد از کالری رژیم غذایی ما از غذاهای فوق فرآوری شده تامین می شود. این یک فاجعه برای سلامتی ماست.

وقتی مردم در حال حرکت هستند خرید آنها اغلب راحت تر است.

با این حال، او مردم را تشویق می‌کند که تا حد امکان خودشان غذا بپزند و روی دستور العمل‌هایی تمرکز کنند که گوشت و سبزیجات را با غلات و حبوبات ترکیب می‌کنند.

او گفت: “اگر شکلات دوست دارید، خرید شکلات واقعی را توصیه می کنم، نه یک نوار کیت کت که یک شکلات است.”

مبارک همچنین با اینکه غذاهای فوق فرآوری شده هزینه کمتری نسبت به غذاهای کامل طبیعی دارند، مخالف است و استدلال می کند که صنایع غذایی هزینه زمان و انرژی مصرف کنندگان را با خرید غذاهای فوق فرآوری شده کاهش می دهند.

یک قفسه یخچال در یک فروشگاه مواد غذایی حاوی مارک های مختلف آب میوه های کانادایی.
در حالی که بسیاری از برندهای آبمیوه ادعا می کنند که از میوه واقعی در محصولات خود استفاده می کنند، تشخیص بین آب میوه های فرآوری شده معمولی و آب میوه های فوق فرآوری شده حاوی شکر اضافی برای مصرف کنندگان دشوار است. (جیل انگلیسی/CBC)

وی خاطرنشان کرد: به صراحت می توان گفت که گوشت گران است، اما برخی از خوراکی ها هستند که بسیار ارزان تر هستند مانند برنج، حبوبات و سبزیجات.

“اگر سبزیجات فصلی می خورید، متوجه می شوید که خرید همه این غذاها و ترکیب آنها در یک وعده غذایی بسیار ارزان تر از خرید نسخه فوق العاده فرآوری شده است.”

الیا از افرادی که غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می‌کنند می‌خواهد فواید محصولات کامل و تازه را در نظر بگیرند.

من بیشتر تقصیر را متوجه صنعت غذا می‌کنم. این یک صنعت میلیارد دلاری است که تلاش می کند بیشترین سهم را از کیف پول شما به دست آورد.»

دیدگاهتان را بنویسید

xxxpornfilm xxx 18 kiran pakistan real mother xxx sexkurzfilme yujzz com Finland Chudai Sax Com Vido pornzoq rujizz bfxxxhindi.net