لیست مراکز فروش گوشت حلال در کلگری که به دلیل الزامات بهداشت عمومی مجبور به تعطیلی شدند، روز دوشنبه به هفت مرکز افزایش یافت، زیرا RCMP تحقیقاتی را در مورد تجارت غیرقانونی دام و عملیات کشتار غیرقانونی در جنوب آلبرتا اعلام کرد.
پنج فروشگاه خردهفروشی و یک عمدهفروش و انبار توزیع مواد غذایی در روز جمعه تعطیل شدند. یک کسب و کار پذیرایی مرتبط با یکی از خرده فروشان مجبور شد روز دوشنبه تعطیل شود.
خدمات بهداشت آلبرتا میگوید که دستورات تعطیلی توسط تحقیقات RCMP صادر شده است. سخنگوی سیبیسی نیوز در پاسخ به سؤالات «سیبیسی نیوز» نوشت که فروش گوشت غیرقانونی باعث بسته شدن «برای محافظت از مردم تا تکمیل تحقیقات کامل» شد.
مشاغلی که دستور تعطیلی داده شده اند:
- Shawdesi Foods & Catering، 55 Westwinds Crescent NE.
- بازار Shawdesi، 55 Westwinds Crescent NE.
- گوشت و مواد غذایی بسم الله، 4250 109th Avenue NE.
- مصطفی مدنی حلال گوشت و خواربار، 7 Westwinds Crescent NE.
- Maher Fresh Halal Meat, 3517 17th Avenue SE.
- Cadalow Halal Meat, 6426 36th NE.
- Alta Halal Meat & Donair، 6426 36th NE.
هیچ یک از این دو شرکت به تماس ها یا ایمیل های CBC News پاسخ ندادند. همه بسته می مانند
دستورات تعطیلی مربوط به خرید و فروش گوشت تست نشده است.
AHS می گوید تا زمانی که تحقیقات کامل در مورد منابع غذایی تکمیل شود، کسب و کارها بسته خواهند ماند. پس از آن، هر مرکز باید ثابت کند که تمام مواد غذایی موجود در این مرکز از یک منبع امن و قانونی تهیه شده است.
در حالی که RCMP به تحقیقات جنایی خود در مورد فروش گوشت ادامه می دهد، AHS تحقیقات خود را انجام می دهد و ممکن است اتهامات بهداشت عمومی را در نظر بگیرد.
لین مکمولن، میکروبیولوژیست گوشت و استاد دانشگاه آلبرتا، میگوید فروش گوشتهای آزمایش نشده میتواند خطری جدی برای مردم به همراه داشته باشد.
مک مولن گفت: «خطرات سلامتی مصرفکنندگان ناشی از پاتوژنهای غذایی از یک دوره جزئی گاستروانتریت، ممکن است برخی استفراغ، مقداری اسهال تا نارسایی کلیه و مرگ متغیر است.
تایید نشده به این معنی است که مقامات نمی توانند منبع قانونی برای فروش گوشت به مردم پیدا کنند.
بر اساس سیستم ایمنی غذایی کانادا، هر گوشتی که برای فروش عرضه میشود باید در سطح استانی یا فدرال آزمایش شود تا اطمینان حاصل شود که حاوی عوامل ایجاد کننده بیماریهایی مانند آنسفالوپاتی اسفنجی شکل گاو (BSE) که در گاو رخ میدهد، یا بیماری خراشیدگی که در گاو ایجاد میشود، نیست. گوسفند و بز. این بررسیها همچنین تضمین میکنند که گوشت عاری از باکتریهایی است که میتوانند افراد را بیمار کنند.
مشخص نیست که آیا کسی از گوشت فروخته شده در خرده فروشی ها بیمار شده است یا خیر. AHS می گوید در مورد تعداد قابل توجهی از امکانات درگیر نگران است.